Axel Adlercreutz har seminarium hos Bernandos Magiska Vänner

Marcus Persson skriver:

Usch, nu är Magisk Weekend slut och bakom oss, men det var ett riktigt bra event i år på alla sätt. Men Bernandos Magiska Vänner kommer inte att nöja sig med detta, utan vi vill ha mer! Hoppas jag? Seminariet med Axel Adlercreutz kommer att bli riktigt bra. Jag pratade personligen med Axel under Magisk Weekend och han utlovade att massor av nya effekter skulle testas. Det kommer inte bli så mycket kort utan mest rep, gummi-band m.m. 

Axel kommer även att prata en del om Svensk Magisk Cirkel och ni kan säkert på plats i Växjö ansöka om medlemsskap och dess fördelar. 

Vi kommer att ha seminariet på Kungsmadskolan med gatuadress Ekebovägen 12, se länk för karta http://korta.nu/717b  Vi träffas den 31/10 vid 12:00 och seminariet startar runt 13:00. Pris för BMV medlemmar 150:- och för icke medlemmar 200:- i priset ingår seminariet, mat, fika och dryck. OBS: Glöm ej att jag vill ha er anmälan för seminariet senast den 24/10. 

Axel Adlercreutz har utvecklat en bunt kreativa originaleffekter där de gemensamma ledorden är topologi och direkthet i metod och effekt. Han kommer att dela med sig godbitar ur sina lecturenotes “Alter Reality” som innehåller bland annat “Self Bending Straw” och “Bolted Monte”. Sedan blir det gummibandsworkshop och en sektion med repmoves och lite ring&rep. Om vi hinner får vi även en lektion i hur man knyter en slips med en hand! Missa inte detta!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.