Ballongkurs i Stockholm 20 eller 21 februari 2010

“Många har frågat om jag kan lära ut hur man gör ballongdjur och nu är det dags! Det blir kurs i Stockholm och inriktningen är barnkalas.

Efter att ha gått kursen får man en grundläggande kunskap i vilka ballonger som finns, de olika typerna av vikningar, en hel del grundläggande figurer och hur man bryter ner ett djur till en ballongfigur. Efter den här kursen blir man lätt barnkalasets kung/drottning! Man får även resurserna för att vidareutveckla sin tallang på egen hand efter kursen. Ett väldigt bra koncept för trollkarlar som inte hållit på eller hållit på lite med ballonger.

Priset för den här kursen är endast 499:-! I priset ingår lunch, en påse med 100 st proffs-ballonger i blandade färger, en handpump, en ballongpenna och lite studiematerial. Allt man behöver för att komma igång. Vill ni lära er något särskilt djur, säg till lite innan kursen så försöker jag ta med det.

Anmälan sker genom att man betalar in till PG 13 26 10-7 Trollkarlen Mr Dannyman. Anmälan är bindande. VÄLKOMMEN IN I BALLONGERNAS UNDERBARA VÄRLD! 

Sunshine” www.ballongprinsessa.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.