En magisk måndag på GMK

Snö, snö och lite snö till var inget hinder för Göteborgs Magiska Klubbs medlemmar. Vi var drygt 30 trollisar som samlades denna magiska måndag, 6:e december, på Buratinoteatern.

Dagen hade många punkter på agendan. Introllning, Klubbmästerskap och den årliga auktionen. I pausen kunde vi även njuta av de fina bilderna, som Jenny Jedborg har fotat under den senare delen av året, på filmduk. Jenny har även tagit bilderna du ser i detta referat. 

Ordförande Martin Rosvall alias A:son B:son C:son inledde med att hälsa alla välkomna till årets sista möte och talade om dagens program. Sen var det dags för våra duktiga aspiranter att visa upp sig. Först ut var Tim Erlandsson som visade prov på kortskicklighet, humor och en bägarspelsrutin. Efter honom var det Filip Kruse som även han visade att en duktig trollkarl alltid vet var ett valt kort befinner sig samt att ett rep kan klippas med bara fingrar och bli helt igen. Både Tim och Filip hälsades sedan varmt välkomna in i klubben. 

 

Filip trollar in, Gaston  

 

 

Alexander

 

 

Isidor

Helena

I rask takt lämnades ordet över till vår tävlingsledare, Peter Sjöstedt, i vår traditionella entrickstävling, Göteborgs Magiska Klubbs Klubbmästerskap. Peter drog de enkla reglerna och presenterade sedan de tävlande. De som tappert kämpade om titeln och Klubbmästerskapet var: Affe Paffe, Staffan Lundgren, A:son B:son C:son, Samuel V Thunberg, Alexander Arcari, Tobbe Lindblad, Christabou, Gaston, Noel Heath, Isidor Olsbjörk, Lena Wallander och Helena Ånestrand.

Resultatet blev: 1:a Gaston, 2:a Isidor och 3:a A:son B:son C:son. Grattis till er! 

I fikapausen dukades det upp till auktion inne i teatern medan Tobbe hade dukat upp med mackor och kaffe i Caféet. Det minglades, fikades och tittades på bildspel. Det klämdes och kändes på auktionsobjekten. 

Första, andra och tredje ”“ Såld. Ja, det var en vanligt förekommande fras under kvällens auktion. Det var många föremål som såldes och fick nya ägare. Martin, A:son B:son C:son, Rosvall höll i klubban och fick god hjälp av Christer Wilén, Helena Ånestand och Tobbe Lindblad. 

Kvällen tog slut och det var dags att gå hem efter att ha borstat rent bilen från snön som hade fallit medan vi roat oss inne på en varm teater. Mycket nöjd med kvällen reste vi hemåt och kan knappt vänta till nästa år då vi drar igång igen. 

God Jul och Gott Nytt År önskar Göteborgs Magiska Klubb till er alla genom Martin Rosvall ”“ A:son B:son C:son

Foto Jenny Jedborg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.