George Kidd’s Magiska Sommar

Nu börjar det röra sig för mig med uppträdanden, tack vare min ”nya” hemsida. Den är mer eller mindre egendesignad. Du kan besöka den på följande adress: www.magic4ever.se  Jag har nyligen re-designat hemsidans utseende, efter tips och önskemål från några av mina trollerikollegor/vänner.
 
Hemsidan ändras och uppdateras minst två gånger per vecka. Bland annat så ska det bli affischer som arrangörer kan ladda ned för att själva skriva ut och sätta upp inför mina jobb. Jag har även en egen blogg-sida där jag skriver om artistlivets mödor och äventyr. Även en trolleriskola med mycket enkla trick för nybörjaren.
 
Tänk, hemsidan hade bara legat ute en vecka på internet och redan då genererat fyra engagemang. Det är inte fy skam!
 
Nu håller jag på att förbereda årets största trollerijobb för mig, d.v.s Åsele Marknad. Det innebär tre shower per dag under fyra dagar. Visst, det är slitigt… men det är mödan värt. Framför allt, det är ett välbetalt trollerijobb i mina ögon sett. Så jag kommer att vara ganska nöjd efteråt… och extremt trött. Jag lär väl sova bort minst tre dygn när jag kommit hem. Det enda jag hoppas på är det vackra sommarvädret!

George Kidd

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.