GMK- Scenen är Din!

1:a måndagen i november månad träffades vi i Göteborgs Magiska Klubb på Buratino teater med fickorna, väskorna eller lådorna fyllda med roligt trolleri. Temat på dagen var ”Scenen är Din!” och det visades upp mängder med roligt trolleri. Vi var drygt 20 trollkarlar som hade vågat sig hit denna Allhelgonsdagen och när senare Gaston dök upp kom det säker med ett och annat spöke också. 

Inledde kvällen gjorde vår sekreterare Christer Wilén på ett mycket inspirerande sätt och därefter radades upp massor med trolleri utav våra medlemmar. Vi hade det mysigt tillsammans och som vanligt hade vår klubbmästare Torbjörn dukat upp med mackor och kaffe till fikat. Dagen till ära hade vi ett besök utav en fotografstuderande, Jenny Jedborg, som håller på med ett fotoreportage om GMK. Hon har tagit bilderna.  

Jan Stenberg utlyste också en rullande tävling. Hur många gånger kan man rulla ett mynt mellan fingrarna på en minut? Hittills är rekordet femton och en halv. Det rekordet innehas just nu av ordförande Martin Rosvall/A:son B:son C:son. Kom igen och utmana. 

GMK genom ordförande Martin Rosvall/A:son B:son C:son

Claes

Gaston

 

Isidor, Martin

Martin, Lennart, Janne

Riku

Vanheden

Foto Jenny Jedborg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

3 reaktioner till “GMK- Scenen är Din!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.