Höstpremiär för Göteborgs Magiska Klubb!

6:e september gick startskottet för höstens aktiviteter på GMK och närmare 40 medlemmar hade tagit sig till möteslokalen på Buratinoteatern. Dagens huvudnummer var vår vän Gay Ljungberg och hans bok Audiens mangegment, men i vanlig ordning hälsades först alla välkomna utav ordförande Martin Rosvall alias A:son B:son C:son. 

Inledningsvis hölls ett kort medlemsmöte där frågan om yngre medlemmar under 18 år diskuterades. Beslut om att styrelsen fick i uppgift att omformulera stadgarna till nästa årsmöte togs och att vi var positiva till ungdommars medlemskap. Sen blev det dags för fyra aspiranter att göra sitt introllningsprov. Det gick med bravur. Extremt duktiga aspiranter kom och visade upp sig. Först ut var Max tätt följd av Elin som löstes av utav Zimon och avslutade gjorde Robert. Alla visde prov på mycket hårt arbete och alla valdes med stor enighet in i GMK. Välkommna! 

Robert, Zimon, Martin, Elin, Max

Efter fikat var det då dags för Gay Ljungberg att hälsas välkommen och han bjöd på många erfarenheter och tänkvärda ord kring ämnet ur boken. Det handlade mestadels om hur man hanterar sin publik och dess olikheter. Gay bjöd på många skratt och delad generöst med sig av sina erfarenheter. Vi gick alla hem med många tankar och stora leenden på våra läppar. Tack Gay för din inspiration! 

Gay Ljungberg

Styrelsen i GMK genom Martin Rosvall/A:son B:son C:son

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

6 reaktioner till “Höstpremiär för Göteborgs Magiska Klubb!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.