Kongressen i Lund

Gycklaren Magic Marketing AB har i mer än 20 års tid tillsammans med El Duco´s Magic arrangerat Magic Weekend. Efter Christer Gustavssons sjukdom och frånfälle har vi haft hela ansvaret. Entreprenaden har reglerats av ett avtal mellan Scandinavian Magic Dealers Association:s kongressfond och våra företag och det har varit oförändrat under hela denna tid.  Vid sitt årsmöte i Horsens den 26 januari 2010 beslutade dock kongressfonden att säga upp avtalet och erbjuda Gycklaren Magic Marketing AB ett nytt avtal med avsevärt sämre villkor, vilket ökade den ekonomiska risken för oss som entreprenör.

Gycklaren Magic Marketing AB har tackat nej till det erbjudna avtalsförslaget. Vi kommer istället att i egen regi genomföra magikongressen på Scandic Star Hotell i Lund den 15-17 oktober 2010, på grundval av det oavlönade arbete vi redan hade utfört när kongressfonden sa upp avtalet med oss retroaktivt. För deltagarna innebär detta i praktiken ingen förändring. Programmet blir detsamma som tidigare aviserats. Det är även vår målsättning att alla de rekvisitahandlare som medverkade 2009 även skall medverka 2010. 

Den nygamla kongressens hemsida är www.magiclund.se 

Gycklaren Magic Marketing AB/Gay Ljungberg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

6 reaktioner till “Kongressen i Lund”

  1. Det är tråkigt att SMDA beslutat att säga upp avtalet. Men vi hoppas att Magic Lund kommer att bli ett nytt steg i den svenska magihistorien. Gay och Birgitta Ljungberg har alltid gjort ett fantastiskt arbete med de tidigare kongresserna i samarbete med Christer Gustavsson och det är bara att hoppas på att de kommer fortsätta att arrangera norra Europas bästa trollerikongress.

  2. Låter märkligt tycker jag, att de dealers som är/var medlem i SMDA skall vara med i rekvisitahallen…….
    Varför arbetar man fram ett så dåligt avtalsförslag, och trots detta sedan skall vara med på kongressen.
    Man kan inte både äta kakan och ha den kvar……

    citat” Det är även vår målsättning att alla de rekvisitahandlare som medverkade 2009 även skall medverka 2010. “citat

  3. Om då SMDA, som Christer skriver, består av Harries Magi, Pegani, Gycklaren Magic Marketing, El Duco´s Magic, Mysco Magic, Bernando´s Magic och Crosby Magic. Då innebär det väl att Gycklaren var med på årsmötet och beslutade om de nya villkoren. Villkoren som blev sämre…tycker det låter lite märkligt allt ihop. Det verkar finnas en stor kaka som någon vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.