Marc Oberon i Sverige

Moderna Illusionisters Cirkel i Norrköping blev först ut att få uppleva Marc Oberons seminarium. Ett 30-tal intresserade hade sökt sig till Hemgården den 2 september.

Marc inledde med en akt till musik med klassiker: Multiplying balls med stora silverklot, Zombie, Sönderriven tidning blir hel, Rök i glas, Multiplying pipes, Myntfångst, Ringspel där bl.a. två ringar blir tre, Rep och ring-rutin, Svävande kulan. Det här är trick som Marc älskar att utföra och han håller hela tiden på att förbättra akten.

Så började seminariet med en mental del, där många förutsägelseeffekter byggde på magneter och/eller whiteboard, som Marc gillar att arbeta med. En Mental Epic som man lätt tillverkar själv var bara en av de smarta idéerna. En effekt med tre åskådare på tre numrerade stolar var en annan.

Efter kaffepausen fortsatte Marc med sin lecture med ”visuella trick” ”“ dansande käpp med en metallstång, nyckel som fås av och på en kedja, Linking Cards, Ring och rep.

”Master Deck-delen” imponerade med Marc´s totala kontroll av leken ”“ han kan ta fram vilket som helst nämnt kort, han vet vilket nummer ett kort ligger i leken osv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Gertrud Nilsson

Marc Oberons lecture är väl värd att se ”“ passa på på Magic Bar i Stockholm den 4 september klockan 13.00 eller hos Gycklaren i Halmstad den 5 september klockan 13.00. Anmälan nödvändig: http://www.gycklaren.com/sv/4/magic-center#aktuellt

Läs mer om Marcs akter och hans produkter här: www.marcoberon.com/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Marc Oberon i Sverige”

  1. Jag var på seminariet på Magic Bar i Stockholm. Med ett lugnt och trevligt framförande och iklädd oklanderlig kostym tog Marc Oberon stilpoäng – som vanligt.

    Det märks att Marc använder effekterna i sina egna föreställningar, och seminariet var mycket inspirerande. Jag tyckte speciellt bra om den första hälften med mentala effekter.

    Ett seminarium att rekommendera!

    Christina Nyman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.