Marsmöte på Göteborgs Magiska Klubb

Första medlemsmötet för året på GMK bjöd på storfrämmande. Johan Ståhl kom till oss och bjöd på en fantastisk kväll fylld med kunskap, glädje och otroliga historier. Temat för kvällen var ”Sleevless sleeving & målbilder”. Johan berättade om sin teknik som han använder i sin prisvinnande akt samt hur han har jobbat för att nå dit han är idag.

Först var det kort information från ordförande Martin Rosvall, A:son B:son C:son om vad som händer i den magiska världen. Detta övergick i en presentation av Johan som direkt tog över ordet. Johan har ett fenomenalt sätt att blanda teori med praktik och en hel del anekdoter. Vi fick öva oss i att skriva ner korta mål och hur vi skulle kunna nå dem, vilka trollkarlar vi ser upp till och vilka egenskaper vi gillar hos dem. Detta blandades upp med historier om FISM, Talang och Magic Castle, där Johan har uppträtt flera gånger.

Att Johan Ståhl är en populär trollkarl visade sig när vi räknade in medlemmarna som hade tagit sig till Burratinoteater denna kväll, 41 st kom för att lära sig mer om sleeving. Alla var oerhört nöjda med kvällen. Tack Johan för att Du delade med Dig till oss på GMK, vi hopas att Du kommer igen.Â

Ordförande Martin Rosvall/A:son B:son C:son/ för GMK.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.