Nordisk Magi-Kongress i Upppsala 23-25 april

umbsmc

Upsala Magiska Bröder (UMB) och Svensk Magisk Cirkel (SMC) välkomnar dig till Uppsala den 23-25 april för Nordisk Magikongress 2010. Kongressen kommer att hålla till i centrala Uppsala i Göteborg Nations festlokal Galejan på S:t Persgatan 7. På www.nmtrolleri.se  kommer vi att uppdatera dig med nyheter om kongressen och du kommer att hitta programmet för hela helgen. Du hittar även information om hur du anmäler dig samt tips på boende.

Nordisk Magikongress 2010 kommer att innehålla bl.a. seminarium, galashow samt dealers, men det är också i samband med kongressen som Nordiska Mästerskapen i Trolleri kommer att avgöras. Trollkarlar från hela Norden tävlar mot varandra för att se vem som kan titulera sig som Nordisk Mästare under 2010. För svenska trollkarlar som ställer upp och tävlar har man även chans på att vinna Svenska Mästerskapen, då tävlingarna slås ihop.

Ursprungligen var det MIC (Moderna Illusionisters Cirkel) som skulle anordna Nordisk Magikongress 2010, men i mitten av december bestämdes det i samråd att SMC skulle ta över arrangemanget. Taktpinnen skickades då vidare till UMB som tackade ja till att anordna Nordisk Magikongress 2010.

Ni som redan har bokat rum på hotell Scandic Norrköping City kan ringa 011-495 52 00 för att avboka. Om du har inbetalat kongressavgift till MIC kommer denna givetvis att återbetalas till dig.

Vi i UMB har ett hårt och intensivt arbete framför oss men ska göra allt vi kan för att anordna en så bra kongress som möjligt. Följ vårt arbete i vår blogg på www.nmtrolleri.se

Vi ses i Uppsala den 23-25 april!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.