SIC:s årsmöte på Ramlösa Brunnshotell

Söndagen den 14 februari hölls ordinarie årsmöte för Skånes Illusionist Club och efter mötesförhandlingarna blev det ett idogt trollande runt borden. Ja, faktiskt har det aldrig trollats så mycket av medlemmarna, vilket kanske berodde på att den tilltänkta seminariehållaren uteblev på grund av ett arrangörsfel. Nåväl, det blev som vanligt en trevlig eftermiddag!

Föreningen har idag drygt 30 medlemmar. Styrelsen för det nya verksamhetsåret ser ut så här: President Per-Arne Carlsson, sekreterare Jonas Ziegler, kassör Svenne Sjöstedt, suppleanter Peter Essy-Ehsing och Åke Hallberg, revisor Peter Pedaja. År 2011 kommer föreningen att fira sitt 40-årsjubileum och till detta ämnar man arrangera en offentlig trolleriföreställning som nu är på planeringsstadiet.

Presidenten Per-Arne Carlsson och Lars-Åke Nilsson begrundar lösningen på ett korttrick.

Jonas Ziegler (Jozima) och Peter Essy-Ehsing (Trollis) var inte precis nödbädda till att visa upp lite trick från deras repertoar inför uppskattande medlemmar.

Bengt Malmgren (Mysco) var inte sen att demonstrera nya trick som vissa medlemmar inte kunde undgå att inköpa från honom.

Text och bild: Åke Hallberg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.