Ståhlmannen höll uppskattad föreläsning på Magic Center i Halmstad den 12 juni

Johan Ståhl gav ett instruktivt seminarium som i stort byggde på hans kritikerrosade DVD ”“ ”Sleeveless sleeving”. Drygt 35 personer hade infunnit sig och fick förutom en ingående insikt i Johans fina penn-sleeving också en psykologisk föreläsning kring viktiga detaljer kring en trollkarls uppträdande. Jag imponerades av hans pedagogiska talang för att engagera åhörarna att själva finna fram till vad de skall förkovra sig i och hur de ställer upp ett mål för sitt trolleriframförande, dvs sin akt. Man frapperas av Johans charm både när han trollar och när han instruerar. Bra jobbat!

Vilka framgångar väntar runt hörnet för denne magiske entertainer?!

 

Johan verkade uppskatta de västsvenska trollkarlarna och bjöd i allra högsta grad generöst på sig själv. Hoppas många får uppleva detta seminarium!


 Många passade på att skaffa sig den nyutgivna DVD:n om sleeving à la Johan.
 
Johan är här flankerad av Gays dotter Lisa Ljungberg och Erik Rydgren som båda ingick äktenskap för en månad sedan och just kommit hem från en bröllopsresa till New York. Lisa är i den magiska världen känd som en professionell jurydeltagare i många trolleritävlingar här i Sverige. Hon kommer att överta namnet Rydgren som efternamn. Grattis Lisa!
 
Text och bild: Åke Hallberg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.