Svensk Magisk Cirkels nya hemsida

Svensk Magisk Cirkel håller på att göra om sin hemsida och den offentliga delen är färdig. Gå gärna in och titta – http://www.svenskmagiskcirkel.se 

Personligen blev jag glad när jag läste nedanstående där – jag och Gertrud och mina vänner i Nyköpings Magiska Bröder Mr Zeth och Mac Barry låg ju bakom det mesta av arrangemanget med hjälp av ett team från SMC.   

”Svensk Magisk Cirkel har genomfört många minnesrika trollerikongresser, men en som var lite annorlunda var den Nordiska Magi-Kongressen i Nyköping 1-3 september 1989. Jonnie Casino utlovade en kvarts miljon till den som kunde få honom att skratta – ingen lyckades, Dantes sågs trolla i filmen “Dantes Mysterier”, Utställningen “Trolleri – en konstart med anor” fanns på plats, Peter Harryson, som var conferencier i en av galaföreställningarna, kom inåkande i en Saab på scenen, Kurt Fleming, Chappeau och Erhard Liebenow var de utländska stjärnorna, Gycklartruppen underhöll vid invigningen, som hölls i den historiska miljön på Nyköpinghus Borggård, den världsberömde entertainern Charlie Rivel Jr höll seminarium i scenteknik, Rikko & Marita från Finland blev Nordiska Mästare i scenmagi, 12 trollerifirmor från Norden deltog, Skandinaviens största trolleriloppmarknad hölls. Men det alla minns bäst var när DAVID COPPERFIELD dök upp som överraskningsgäst vid festsupén i Gästabudssalen på Nyköpingshus! Arrangörer var Nyköpings Magiska Bröder i samarbete med SMC.”

Det här inlägget postades i Svensk Magisk Cirkel. Bokmärk permalänken.

1 svar på Svensk Magisk Cirkels nya hemsida

  1. curtelle skriver:

    Javisst.
    Visst blev det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.