Talang 2010 – 9 april

Denna kväll blev föga framgångsrik för deltagande trollkarlar… Texten borttagen på begäran.

Detsamma gällde Franky Robert (Kenneth Jensen)  med papegojan Vern men med än sämre kritik ”“ trots att han blev Svensk Mästare i barntrolleri 2005. Säger det något om de svenska tävlingstitlarna? 

http://www.tv4.se/talang

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

7 reaktioner till “Talang 2010 – 9 april”

 1. Det säger egentligen ingenting om tävlingsakterna eftersom i Kenneths fall SM-tävlingen ägde rum för fem år sedan och han framförde en barnakt på 10 minuter framför barn. Domarna bedömde den insatsen inte vad han gjorde i år på två minuter i Talang inför juryn och den publiken.

  Däremot visar det hur viktigt det är hur man bedömer och delar ut titlar i SM, för deltagarna använder naturligtvis sin titel för att framhäva sin kvalitet.

 2. Ingen är mer ledsen än jag att jag inte levererade som jag brukar denna gång. Jag är och förblir en mycket duktig barnunderhållare. Under dessa premisser är jag som bäst. Tyvärr lät jag mig övertalas av TV4 castingbolag och ställa upp.

 3. Äshh det visar bara hur beroende man är av rätt publik. Som barnunderhållare måste man väl rimligen ha barn framför sig. Som kan ge respons och lyfta nummret. Inför en jury och en vuxenbublik blev det bara fel i sht som ingen visste att nummret var tänkt för barn.

  Inget att bry sig om.

 4. Jag kan bara varna för förnedrings-tv som Talang. De ringer och får det att låta så bra, att de vill ha barnartister för att få bredd och liknande. Det är struntprat. De vill ha barnartister för att kunna slakta dem totalt. Med lite kontakter i branchen får man veta sanningen. De söker efter den nya Paul Pots och de andra ska bara användas för att åstadkomma det. När de ringde mig bad jag dem fara och flyga. Har ingen lust att låta dem håna mig på tv. Låt Bert Carlsson vara på ett barnkalas med 30 5-åringar i en halvtimme och sen kan vi barnartister tracka honom.

 5. Jag, som inte är underhållare, håller fullkomligt med Lilla jag. Hoppas att inte Kenneth bryr sig för mycket om det här.

 6. @ Kenneth Jensen:

  Vad roligt att du skyller din brist på kvalité på TV4. Det var inte bra någonstans och inte för barn heller. Min lillebror började garva och han är 5 år gammal.

  Det handlar om att prestera. En titel du förtjänade för 5 år sen verkar tyvärr inte vara aktuell längre.

 7. Romeo funderar på om vad man presterar kan bero på vilket gensvar man får från den publik man har framför sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.