TV-inspelning på Magic Bar

  Arne, Magic Bar, skriver:

”I morgon har vi SVT här och de ska filma under dagen. De ska göra en programserie med Erik och Mackan och en av dem ska bli itusågad av en trollkarl. Det är Mr Dannyman som tipsat TV om Magic Bar. Hoppas att det kommer att bli bra och att vår logga syns ordentligt.

Det kom­mer att bli en rik­tigt fullspäc­kad vecka hos oss på Magic Bar. Det bör­jar redan i mor­gon tis­dag 7/12 då troll­kar­len Tom Stone gäs­tar oss. Han kom­mer att utföra mira­kel vid bor­den medan ni sit­ter och äter. Han kom­mer att under­hålla även ons­dag och tors­dag från kl 19.

På tors­dag är det vari­etéshow igen. Är det John Flam­bero eller Thorsten Andre­as­sen som kom­mer denna tors­dag? Vem vet? En sak är säker och det är att det kom­mer super­proff­siga gästar­tis­ter som uppträder. Ming­el­trol­leri från kl 19 och scensho­wen bör­jar kl 21. Restau­rangen öppnar kl 17.

På fre­dag och lördag kommer Hen­rik Fex­eus att läsa dina tan­kar i en oer­hört spän­nande show. Detta är ett till­fälle som inte kom­mer så ofta då Hen­rik Fex­eus endast gör ett begrän­sat antal sho­wer för allmänheten. Axel Adlercreutz bör­jar trolla vid bor­den redan kl 19 under mid­da­gen och sedan vid 21 går han upp på scen och drar igång kväl­lens show.

VÄL MÖTT PÅ MAGIC BAR!”

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.