Upsala Magiska Bröders avslutningsgrillfest

I vanlig ordning höll Upsala Magiska Bröder sin avslutningsfest inför sommaren då medlemmarna grillar och har det trevligt. I år kände vi oss extra nöjda med tanke på Nordiska Mästerskapen som föreningen genomförde i slutet av april. En ny sak till detta års grillfest var även att föreningens klubbtidning återuppstod, Uppsala Magiska Rader. Den skickades ut som PDF på 14 st A4 sidor till alla medlemmar dagen innan grillfesten.

På grillfesten hade vi besök av inte mindre än två FISM-deltagare från Peking. Johan Ståhl samt Alan Shaw från Taiwan som tävlade i scenmagi. Alan har börjat studera i Uppsala tillsammans med sin flickvän och det ska bli kul att få se hans magi på mötena under hösten.

Föreningen grillade och hade mycket trevligt. Efter maten fick vi även se en introllning av 13-årige David som trots sin nervositet imponerade stort med sina tekniska färdigheter. David är självlärd och visade förmodligen den, rent tekniskt, mest avancerade introllningen vi sett med en kortlek på mycket länge. Ska bli väldigt spännande att följa honom.

Efter introllningen hade klubben en intern sommartävling. Alla medlemmar fick visa ett trick vardera. Sedan röstade alla vilka akter de tyckte mest om. Efter omröstningen stod det klart att det var Andreas Mattisson som vann med sin nya Coin Matrix-rutin.

En trevlig kväll och en värdig avslutning för UMB som haft en fullspäckad vår minst sagt. Trevlig sommar!

Gustav Kullander

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.