Upsala Magiska Bröders septembermöte

Måndagen den 6 september hade UMB sitt första möte efter sommaren och det kom en bra skara trollkarlar som var glada att ses igen. Temat för mötet var gatutrolleri då Gustav Kullander och Alkwin Wanders ska testa detta för första gången lördagen den 11 september under Kulturnatten i Uppsala. De kommer att stå i närheten av Fyristorg på Valvgatan/S:t Eriks Gränd (gränden från Uppsala Domkyrka till Fyristorg) och köra gatutrolleri från klockan 15.00”“17.00. Vid dåligt väder blir det dock inställt.

Mötet handlade till stor del om detta och medlemmarna i UMB hjälptes åt för att bolla idéer, komma med tips samt bedöma några av de rutiner som de två trollkarlarna har tänkt pröva att köra. I övrigt så var det en introllning vilket resulterade i en ny medlem till föreningen. Per Eklund visade hur man på bästa sätt blåste upp ballonger och han visade även sin skicklighet i att göra ballongdjur, vilket imponerade de övriga medlemmarna.

Som summering så måste jag säga att det var ett bra första möte där flera medlemmar visade upp nya tricks och delade med sig av tankar och idéer.

Gustav Kullander

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.