Besök i Magi-Arkivet

Den 19 december hade jag besök i Magi-Arkivet av Liz Barrögård Lindberg, VD för Nyköping Konferens & Evenemang och Michael Wulff, Business Controller och ordförande i Visit Nyköping. Vi hade ett flera timmar intressant samtal om Magi-Arkivets framtid och ev. nytta för besöksnäringen i Nyköping med omnejd.

Tyvärr kan jag på denna ståndpunkt inte berätta några detaljer, men kanske kan framtiden för Magi-Arkivet tryggas…

Liz och Michael

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

3 reaktioner till “Besök i Magi-Arkivet”

  1. Tänk om ett samarbete med andra små kulturmuséer i Nyköping t.ex. Gripes Modellteatermuseum skulle kunna leda till ett större engagemang från kommunens sida — men detta verkar ju vara en positiv början på ett större kommunalt intresse för denna kulturskatt, Magi-Arkivet
    Viktigt att Magi-Arkivet får leva vidare i all evighet och att Christer Nilssons livsverk får det erkännande som det förtjänar.

    På vilket sätt kan vi ute i förskingringen vara med och påverka myndigheterna, i den här för oss magiintresserade, så viktiga fråga.

  2. Tack för vänliga ord! Till AffePaffe betr. de sista raderna kan jag meddela att vi har ett samarbete med alla magiintresserade med i planerna – och inte minst med Svensk Magisk Cirkel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.