Försommarfest hos Moderna Illusionisters Cirkel!

I år ska vi hålla till hos Tim Star i Sandviken, Kolmården. Vi ska på nära håll få se vad Tim Star sysslar med, hans verkstad, affären och alla creationer –  inte bara trolleriprylar. Vi ska få se hur en Chop Cup och ett bägarspel blir till från endast en bit plåt. Alla får också vara med och designa en helt ny bägare från grunden.

Efter  alla har fått detaljerad information av Tim Star om hur koppar och bägare fungerar och varför de sett ut som de gör genom tiderna samt fått veta allt man behöver veta för att designa en egen bägare, så får nu alla hjälpa till att designa och bygga en bägare från grunden.

Det blir lunch på Sjöstugans restaurang samtidigt som vi beskådar den fantastiska havsutsikten. Som extra krydda blir det mingeltrolleri vid borden.

Vår gästmagiker är ingen mindre är Johan Ståhl, som då just har kommit hem från USA, där han bland annat har uppträtt på Magic Castle.

Det blir också en spännande auktion med många utrop.

Missa inte denna försommarfest lördagen den 28 maj med start klockan 12.oo! Alla är välkomna!  Anmälan kan göras till: Martin Nilsson  tel: 0703 405592 eller mail: info@magimartin.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

3 reaktioner till “Försommarfest hos Moderna Illusionisters Cirkel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.