Den magiska kocken – Försvinnande gott

Nu kommer Johnny Lonn och Crillos trollande kokbok. Släpps från förlaget den 30 augusti.

Ta chansen och åk jorden runt på en kulinarisk och magisk resa. Ta med dig hem de bästa recepten från den mat du äter. Ta också med dig häpnadsväckande trolleritricken från de kulturer du besöker. Mixa och du har nu fått en helt ny och synnerligen underhållande kokbok, som gör din fest oförglömlig.

Boken ”Den magiska kocken – Försvinnande gott” tar med dig på en resa till fjorton matkulturer runt om i världen. Författarna delar med sig av Frankrikes bästa köttgryta, en resa med indianer i Amazonas och hur man där lagar kycklingsoppa med banan. Till detta kommer klassiska rätter, som indisk Vindaloo och ungersk Gulasch, såväl som kryddig kubansk gryta, spansk husmanskost och turkisk bröllopssoppa. Dessutom besöks Ryssland, Marocko, Vietnam, Japan, Kina, Italien och USA.

Deltagare i Magiska Brödernas kryssning i september får köpa boken till specialpris.

Den magiska kryssningen med Birka Paradise startar lördagen den 3 september kl 18. Vi är åter i Stockholm nästa dag kl 15.30. Eftersom Magiska Bröderna fyller 70 år, så blir programmet något alldeles extra magiskt. Här möter vi internationella trollare och föredragshållare men också trolleridealer. Inte minst tävlas det i tablehopping, en form av restaurangtrolleri med mycket fina priser. Vem blir den första trollaren som vinner Baltic Magic Trophy?

OBS! Sista dag för anmälan är 19 augusti. http://www.1cru.se/MagiskaB.htm

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.