Essential Magic Conference (EMC) ”“ 33 magiska världsartister i direktsändning via nätet

För andra året presenterar Luis de Matos denna magiska konferens som sänds i direkt-streaming från Portugal till de som anmält sig och betalat kongressavgiften på 70 Euro. Dessa får också hela kongressen på DVD efteråt.
Torsdagen den 7 juli avhölls det första av tre dagars program med deltagande denna dag i form av lectures eller performances av Eric Mead, Akira Fujii, Rudy Coby, Topas, Buck Brothers, Lu Chen, Marco Tempest, Bruno Copin, Jonathan Bayme, Peter Lamont, René Lavand, Apollo Robbins, Max Maven, Stan Allen, Dani DaOrtiz, Lennart Green och Cris Power & JJ.
Som framgår av antalet magiker var det ett digert program, då varje artist hade tjugo minuter att framträda på. Tekniken fungerade bra och alla deltagare runt om i världen hade också möjlighet att ställa frågor till artisterna och få dessa besvarade.
Det finns inga möjligheter att kommentera alla dessa framträdanden, men i dagens program fann jag Max Maven, Dani Da Ortiz och Lennart Green som de mest intressanta. Jag skall försöka göra en sammanställning av hela konferensen när den är slut.


Lennart Green imponerade med en osannolik kaosblandning och en överraskande upplösning i en för mig helt ny kortrutin.

Åke Hallberg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Essential Magic Conference (EMC) ”“ 33 magiska världsartister i direktsändning via nätet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.