Filiokus Fredrik på BOKA

BOKA är Folkets Hus och Parkers utbudsdagar för scenprogram. I två dagar ”“ 28-29 januari ”“ samlades arrangörer i Nynäshamn Folkets Hus. Man ser olika föreställningar, diskuterar kultur, folkrörelser och framtiden. Ca 300 personer brukar samlas. 

Den ende trollkarlen som var där ”“ vad jag vet – och visade upp sitt program var Filiokus Fredrik. I kavaj, fluga, nystryken skjorta, röda byxor, gul blomma, paraply, nya skor, styltor, tårta och den stora mutterdragaren”¦

Vid avslutningen blev det stort hurra och jubel för 10-årsjubilerande Fredrik. En tavla fick han från FHP för sina tio år på turné i Folkets Hus och Parker. “Trollkarlen och buktalaren Filiokus Fredrik har fram till idag genomfört 700 föreställningar för en entusiastisk barn- och familjepublik. Filiokus Fredrik har med stort hjärta och engagemang skapat föreställningar som lockat till skratt och funderingar. För Folkets Hus och Parkers arrangörer är Filiokus Fredrik en förebild i positivt samarbete. Vi gratulerar Fredrik Eklöv Cattani till 10-årsjubileumet och vi hoppas på fortsatta många och långa turneer.”

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Filiokus Fredrik på BOKA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.