GMK köper byter säljer

Då var det redan oktober och i Göteborgs Magiska Klubb rådde det full kommers den 3:e. Temat för kvällen var som rubriken förtäljer och det var just vad det blev under första halvan av kvällen, men vi börjar från början.

Först hälsade ordförande Martin Rosvall, alias A:son B:son C:son,  alla välkomna. Ett extra välkomnade riktades till en långväga gäst, Kai Andersen från Norge. Kai lät oss veta att det var 1957 som han senast besökte klubben men att det inte skulle dröja lika länge till nästa gång. Mycket trevligt med positiva gäster.

Efter att den formella delen av mötet avhandlats kom kommersen igång och det blev ett köpande och säljande och även bytande som var mycket trevligt. Det blev också en hel del minglande och trollande.

Efter fikat, som vår klubbmästare Torbjörn Lindblad ordnade med, var det dags för akt 2.

I denna akt var fokus riktat mot scenen och dagens andra tema ”“ ”Scenen är din”. Vad kan väl passa bättre än att få se två introllningar först? Clownen Mattis och Henning Phan var aspiranterna som förgyllde vår kväll med sitt fina trolleri. Klart att de skall vara med i GMK. De röstades in med stor enighet.

Nu radades det upp akt på akt eftersom vi alla gillar att trolla för varandra. Vi fick bl a se Gaston, Isidor, Luddini, Anton, Dusenberg m fl. Även undertecknad fick en chans att göra ett litet korttrick.

En kväll i trolleriets tecken var så avslutad och vi fick även denna kväll gå hem med ett brett leende på våra läppar.

A:son B:son C:son, clownen Mattis

Henning, Kai Andersen

Mycket folk

Kai tittar

Martin Rosvall/A:son B:son C:son, ordförande i Göteborgs Magiska Klubb  Foto: Conny Ray & Mattias Bergendahl

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.