“Go with the Flow” på Magic Center 2 juli

Karl Hein är känd över hela världen för sin exceptionella förmåga att hantera kort. Hans Heinstein Shuffle , erkänns av många som den bästa falska “Riffle Shuffle with a Bridge” som någonsin uppfunnits. Om du uppskattar originella Card Sleights och underhållande rutiner som är utvecklade av en erfaren och kreativ professionell kortmagiker, så är det här seminariet för dig!

Karl använder många av sina rutiner för att lära ut grundläggande och avancerade sleights och principer för magi och misdirection. Det allra viktigaste du får lära dig är att “Go with the Flow” genom att Karl erbjuder alternativa metodlösningar för att möta just din tekniska skicklighetsnivå och förklarar hur du kan ändra dina rutiner och välja metod beroende på åskådare och förutsättningar.

Missa inte Karls kommersiella rutiner med mynt, sedlar, rep och godisbitar. Karls tankar kring presentation och hur man kan göra för att kunna leva på sin konst är även värdefulla.

“Karl is an entertaining, accomplished and experienced worker. Just one of his routines has more magic than some acts. If I could make it, I ‘d  be there!”
Bob Sheets

Seminariet framförs på engelska.

Lördag 2 juli kl 1300-1600 på Magic Center i Halmstad
Magic Center öppnar kl 1200 och har öppet tills alla handlat färdigt!
Pris: Seminariet kostar 200 kr (inkl enkel lunch och eftermiddagsfika) .

Anmälan senast 1/7. Anmäl dig genom att klicka här!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.