Henrik Fexeus i Talangjuryn

Hallå där, Henrik! Du är ny i Talangjuryn, hur känns det?
– Det känns jätteroligt! Jag ser fram emot att blir överraskad av alla duktiga talanger, att få se saker jag inte ens visste fanns. Det här kan mycket väl vara världens bästa jobb!

Vilken blir din plats i juryn, om Bert står för det folkliga-folkparks-turné tänket och Charlotte är den glittrigt glamor drottningen?
– När jag var liten åkte jag runt bland köpcentrum och visade upp mina trollerifärdigheter, och jag deltog i många talangtävlingar med trolleritrick. Jag lärde mig den hårda vägen att det är ganska slitigt och stundtals lite förnedrande. Jag vet inte hur det är med Charlotte men Bert har bevisligen aldrig stått inför en talangjury, så där har jag min plats. Jag vet vad talangerna går igenom.

De får ta hand om det elaka och du det snälla?
– Jag tänkte att det skulle vara så men när jag testat lite så märker jag att det finns en elak person i mig också. Och han kan komma fram väldigt fort haha! Jag gillar de mer galna uppträdanden. Bert och Charlotte älskar alla som sjunger men jag är mera för ståupp, eldslukeri och helt galna grejer som inte går att beskriva.

Vad ska man tänka på när man står framför dig?
– Att man tar situationen på allvar. Annars blir jag verkligen den elake. Det är inte alla som får chansen att stå framför oss i juryn, alla har inte chansen att kamma hem en halv miljon. Då vill jag att man verkligen ger allt. Annars har man inget att göra i Talang.

Citat från ”Talang 2011”. Programmet börjar fredagen den 1 april klockan 20.00  i TV4. Programledare Markoolio och Tobbe Trollkarl.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.