Jämtlands Magiska Förening 5 november 2011

Till denna träff så hade trolleriföreningen FUSK bjudits in och 5 medlemmar hade hörsammat denna inbjudan. Totalt så var vi 20 deltagare på denna träff som blev mycket uppskattad.

Träffen inleddes med fika och trollerisnack. Det fanns en hel del att prata om då det var ett tag sedan vi träffade våra vänner i FUSK. Deltagare från JMF visade upp lite av sitt kunnande för våra gäster. FUSK visade också upp en del trick.

Det fanns även en hel del trick till försäljning och Zethino Jr som säljer rekvisita från Tora Magic hade en hel del från deras sortiment med till denna träff. Det var många som passade på att köpa in lite ny rekvisita.

En så kallad entrickstävling genomfördes och deltagare var Zethino, Ivan Den Magiske, Joakim Hemmingsson, Trollkarlen Christer, Hivaro och Johan Pettersson.

Det blev en jämn tävling och vinnare blev Trollkarlen Christer med sin version av Royal Flush TONTE. Joakim Hemmingsson kom tvåa med en tankeläsningsakt och fick mottaga det pris som Trollkarlen Christer skänkt. Ivan den Magiske gjorde rakbladstricket och Zethino fick en Coca Cola burk byta plats med en Fantaburk fast egentligen så var det innehållet som byte plats. Hivaro gjorde ett sedeltrick och Johan ett korttrick.

    

Zethino trollar. Priset som Joakim vann.

Efter mötet slut blev det ett restaurangbesök i den stora staden Östersund. Tack till alla deltagare som gjorde detta till en mycket trevlig trolleriträff.

Nästa möte lördag den 10:e december kl 13:00 på IOGT/NTO Brunflo

Tips-tack till Jocke/Jämtlands Magiska Förening 

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.