Jeff Dunham åter på turné i Skandinavien

Träna era skrattmuskler i förväg, eftersom den mest populära stand-up komikern nu återkommer till Sverige efter ett lyckat besök förra året. Dockan Achmed, “the Dead Terrorist” (Silence! I kill you!), gjorde Dunham till en omedelbar hit på komedilistorna. 

Nu, med en spektakulär ny show, är buktalaren Jeff Dunham åter på turné i Skandinavien. Fans har redan träffat resten av hans lustiga gäng; den förbittrade gamla Walter, woozle Peanut, latino Jose Jalapeno och redneck Bubba J. I den nya showen får vi även lära känna nya stjärnskott så som Diane, en “over the top” amerikansk dam. Han frambringar sina älskade karaktärer så realistiskt att publiken ibland glömmer att dialogen utförs av endast en person. En upplevelse du inte kan missa! 

Jeff Dunham är tillsammans med Jerry Seinfeld, en av de mest kända komikerna i världen. Han har över 5 miljoner vänner på Facebook, mer än 450 miljoner visningar på YouTube och är den mest populära komikern på Myspace. 

Tveka inte på att komma och upptäcka denna extraordinära artist och rycks med av hans dråpliga syn på det moderna samhället. Skrattfest garanterat!

I Stockholm är det Globen som gäller och i Umeå Ishallen.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.