Lyckad Magic Star Club-premiär i Lund

SMC:s höstmöte
Den magiska helkvällen på Scandic Star Hotel i Lund, fredagen den 16 september 2011 inleddes med SMC:s höstmöte. Tre styrelseledamöter deltog tillsammans med sydsvenska SMC-medlemmar. Mötet leddes effektivt av SMC-presidenten Axel Adlercreutz och man avverkade information och diskussion om aktuella frågor för SMC, bl a föreslogs att SMC:s årsmöte och SM-tävlingarna skall arrangeras i Malmö den 10-11 mars 2012. David Persson, som leder trollerikursen i Malmö för unga vuxna, en kurs som hålls samtidigt på fyra olika platser i landet, rapporterade att kursen startar i nästa vecka, men ännu finns det några platser kvar. http://www.svenskmagiskcirkel.se/magiutbildnin Micke Askernäs berättade att en ny version av SMC:s hemsida kommer att sjösättas under hösten. Axel berättade att flera svenskar anmält sig för att tävla i FISM WCM 2012 och att vi i början av 2012 får reda på vilka som får vara med. Det berättades även att en utbildning av SM-domare kommer att hållas i Halmstad den 6/11 (dagen efter Bizarros seminarium där).

Micke Askernäs, Axel Adlercreutz och Sabina, Erik Nordvall

Magic Star Club-premiären i Lund blev succé!
Scandic Star Hotel hade dukat upp en vacker, nyttig och välsmakande buffé som avnjöts vid vackert dukade runda bord. Det kändes nästan som “Le Grand Plus Cabaret de Monde” när de förväntansfulla premiärgästerna lärde känna varandra under måltiden innan föreställningen, som levererades “cabaret-style” framför våra middagsbord.

Föreställningen som varade i knappt 2 timmar inkl en kort paus bjöd på verkligt högklassig magi i tre olika genrer. Axel och Sabina inledde med originell och skicklig salongsmagi och suggestiv och stämningsskapande cellomusik. Erik Nordvall välte huset med sina energifulla och fantastiska korteffekter och mentalisten Micke Askernäs avslutade showen med en spännande och engagerande tankeläsarakt. Alla artisterna fick stående ovationer av en entusiastisk publik. Magic Star Club kunde inte fått en bättre premiär och såväl trollkarlar som lekmän i publiken var mycket nöjda med premiären och det var även vi som arrangerat kvällen.

Gay Ljungberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.