Magiska teaterns kongress 1997

Åter en kulturgärning från Love Melander! Han har lagt in en film från den andra – och sista – kongressen på Magiska Teatern i Vretstorp. Den hölls den 27-28 april 1997 – och då fyllde Love också år, vilket märks i filmens slut. Kors i taket – detta är en kongress som vi missat, varför det var extra kul att se filmen. Vi får se Jay Scott Berry och Topper Martyn som var kongressens stjärnor, men många andra kända ansikten dyker upp. Ansikten som hör till trollkarlar som försvunnit från scenen, som blivit stora artister och sådana som inte finns bland oss längre. Men i filmens början får ni se hur fin denna teater var – tack vare idogt arbete med förvandling från fängelse, biograf m.m.

Ni får gärna göra kommentarer – det är hur lätt som helst. Och det gläder både Love och mig!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “Magiska teaterns kongress 1997”

  1. Väcker underbara minnen. Kommer ihåg Toppers berättelse om den första Audition han gjorde som blev en katastrof, han var helt knäckt när han kom till sin Pappa. Pappan sa; nu kan det bara bli bättre.

  2. Hahaha, ja jag var där och minns det som igår. Ett helknasigt trick gjorde jag i entrickstävlingen också. Roligt Love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.