En kväll med Brynolf & Ljung

Nu kan du boka dina biljetter till ”œEn kväll med Brynolf & Ljung” på Södra Teaterns stora scen 28-30 december. Boka via Södra Teaterns hemsida eller köp dina biljetter här.

Trolleri med silvertejp, graffiti och paintballpistoler!

Peter Brynolf och Jonas Ljung är två nya stjärnskott ur en ny generation trollkarlar. Med charm, humor och fingerfärdighet skapar de shower som inte liknar någonting du har sett tidigare. De flesta känner dem från någon av morgonsofforna eller Talang i TV4 där de vann svenska folkets hjärtan och fick enastående recensioner av juryn.

De senaste åren har de uppträtt i New Delhi, Shanghai, Beijing och Paris och vunnit en silvermedalj i trolleri-VM. I november åker de till Las Vegas för att under en vecka vara öppningsakt åt den just nu största trollerishowen: Penn & Teller. I jul är de tillbaka i Sverige med en nyskriven show på Södra teatern med Morgan Alling som regissör.

Tillsammans tänjer Peter och Jonas på gränsen för vad som räknas som trolleri. Förvänta dig inte kaniner och höga hattar utan snarare silvertejp, graffiti och paintballpistoler! Humor, musik och publikmedverkan kombineras i ett högt tempo med illusioner och specialeffekter.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.