EN SKRATTRETANDE SHOW FULL MED MAGISK KRAFT

Med ett engagemang som lockar, ett skådespel som rockar och trolleritrick som aldrig tidigare skådats kan vi nu lugnt och tryggt välkomna och avslöja att framtidens underhållare är här för att stanna ”“ på riktigt.

Klockan hade precis slagit sju på kvällen och publikstolarna på Boulevardteatern i Stockholm var fyllda till max. Inte en enda stol var ledig. Showen som det har pratas om i såväl lokal- som riksmedia hade nu blivit till verklighet. Det var nu dags för det alla väntat på. Ljuset släcktes i salongen, ur högtalarna började det läcka ur mystisk musik och scenen entrades av sex stycken unga magiker som är kända under namnet ”Magicians with balls”.

Under de två timmarna på Boulevardteatern satt man som publik fastklistrad i stolen och njöt. Från scenen kunde vi inte bara skåda magi utav alla dess former. Killarnas engagemang och kärlek till trolleri och underhållning syntes tydligt under hela föreställningen. Den kombinationen gjorde att de alla lyste klarare än polstjärnan en varm och klar sommarnatt.

Trolleritricken genomfördes enskilt, tillsammans med en kompis eller någon från publiken. Hur tricken än gick till visade de unga magikerna upp det professionellt. Publiken satt där på sina stolar och var knappast tysta en minut. Klappade dem inte händerna så skrattade dem gott. Det var guldfiskar som dök upp från hundralappar, röda bollar som bara fler och fler och spelkort som hoppade fram ur munnen. Fingerfärdigheten bland de alla var otrolig vilket var något som sattes på prov när det jonglerades med alla möjliga olika ting. En sak är säker, detta har aldrig tidigare skådats. En show som denna är en nyhet som är hetare än elden. Allt som sågs från scenen gjordes på ett nytänkande sätt och med ett humoristiskt skådespel.

Det råder ingen tvekan om hur mycket gruppen brinner för deras jobb, det vi besökare under fredags- och lördagskvällen kunde skåda gör gruppen ”Magicians with balls” verkligen förtjänta av sin slogan. Med mycket gott samvete kan vi nu presentera dem som den nya generationens magiker, för 200 människors skratt och leenden kan inte ha fel. Vill man ha en fullspäckad och ultimat underhållning är denna grupp ett säkert kort. För mitt bland allt oförståligt och lurendrejeri finns det flera saker som får oss att minnas den gamla goda tiden. Mitt bland allt nytänk ryms också läderjackor, pilotbrillor och 80-tals musik.

Det stora modet att våga visa upp vad man går för spred sig i lokalen och alla steg ut med ett brett leende på läpparna. Det gäller att våga och jag säger som de unga magikerna själva skulle ha sagt: ”visa lite balls!”

Text: Matilda Aldsjö

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.