En trollkarls bekännelse

En magisk föreställning där trollkonstnären Johan Ståhl inte bara visar sina allra senaste nummer utan även berättar hur det är att leva som trollkarl.

En trollkarls bekännelse kommer inte bara att bjuda på magi utan även ta med teaterbesökarna bakom kulisserna. Hur är det att leva och verka som trollkarl? Kan man tävla i trolleri? Hur är det att göra en tjugofyradagars Tysklandsturné helt själv? Varför lägger någon ner fyratusenetthundra timmar på en akt som tar sju minuter att framföra?! Självklart kommer Johan även att framföra den akt som gav honom en hedrande silvermedalj vid världsmästerskapen i trolleri 2012.

Johan Ståhl har de senaste elva åren försörjt sig som trollkonstnär. Den senaste tiden har fyllts med internationella utmärkelser, priser och pokaler, egna utlandsturnéer och nästan hundra föreställningar vid trollerivärldens Mecka, The Magic Castle i Hollywood. Nu har han bestämt sig att komma tillbaka till rötterna och möta publiken där allt startade, i sin hemstad Uppsala.

Av: Johan Ståhl
Regi: Johan Ståhl och Claes Ljungmark
Scenografi och kostym: Johan Ståhl
Medverkande: Johan Ståhl

Premiär 1 februari på Ettan
Spelas som skolföreställning för gymnasiet.

Offentliga föreställningar:
1/2 kl 19.00
2/2 kl 15.00
8/2 kl 19.00
9/2 kl 15.00
9/2 kl 19.30
15/5 kl 19.00
16/2 kl 15.00
16/2 kl 19.30

För att boka biljetter till skolföreställningarna, skicka e-post med beställning till:bokabiljett@uppsalastadsteater.se eller ring 018-14 62 00

http://www.uppsalastadsteater.se/forestallningar-2011-2012/en-trollkarls-bekannelse/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.