En varieté från förr

Enhjuling, styltor, jongleringskäglor, tält, färgade lampor, vimplar och trolleri. En man med mässingstratt, en biljettkontrollant och ett tält till bredden fullt av människor – det har varit min helg.

Magikergrändgänget bytte stil, kläder och upplägg och iscensatte en varieté från förr. Tillsammans levererade vi runt 20 föreställningar på två dagar i ett ständigt fullt tält. Det cyklades på enhjuling, vi passade käglor, vi trollade och vi skojade. Det var en helg värd att minnas då alla hade så hysteriskt roligt. Vi och vår publik.

Formatet var enkelt och briljant. En föreställning varje hel och halv timme. Biljetter skulle hämtas och klippas. Såklart helt gratis då Råda församling stod för fiolerna. Publiken välde in i tältet och fick uppleva en intensiv föreställning på 15 minuter. Sedan samma sak igen. Under dagen gav vi 10 olika föreställningar. En del familjer stannade hela dagen – och fick gå in och ut ur det där tältet. Ständigt beväpnade med nya biljetter.

Mellan föreställningarna bjöd vi på mingelunderhållning och ballongdjur. Det var faktiskt ett helt briljant koncept som blev uppskattat av alla besökare, av oss och av arrangörerna. Jag är stolt och glad att ha varit med och skapat detta evenemang.

Arkadia (efter tips från Gaston)

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.