Jag bombade – scener ur ett ståuppliv

Jag bombade – scener ur ett ståuppliv är en häftad bok på 176 sidor, vari Jonas Gardell, Johan Glans, Magnus Betnér, Petra Mede, Adde Malmberg, David Batra, Özz Nüjen, Babben Larsson, Måns Möller, Robin Paulson ”“ och John Houdi m. fl. berättar helt ocensurerat om livet bakom scenen; om ångesten när skratt byts mot tystnad, om drogerna och spriten, om efterhängsna fans och alla de osannolika, förnedrande och hysteriska händelser som kantar turnélivet.

Några kapitel är helt under bältet, några är totalt ointressanta, men många är riktigt roliga. När jag läste dessa skrattade jag gott. Men jag måste oreserverat säga att det kapitel jag hade största behållningen av var John Houdis.

I mitten av 90-talet kommer John Houdi till Skövde Stadshotell och ska uppträda på ett ”kanonställe” enligt artistförmedlaren. John brukar inte vara svarslös, men när han träffar krögaren, så blir han det”¦ Läs fortsättningen i boken! Det är inte bara roligt ”“ många proffs känner igen sig och kan säkerligen lära sig något av Johns upplevelser. Detta gäller även av flera av de andra ståupparnas upplevelser.

Flera trollkarlar nämns i boken som Fredrik Andersson, John Ajvide Lindquist, Joe Labero (historien om hans kassaskåp berättas t.ex.).

Pris från 159:- och uppåt

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.