Joe Monti till Sverige

JOE MONTI kommer till MAGIC CENTER i Halmstad lördagen den 1 september kl. 13.00”“16.00

Joe Monti är en verkligt kompetent person, som känner till branschens alla vinklar. Han uppträder professionellt såväl med close up- som stand up-trolleri och stora illusioner. Han arbetar överall; från privata fester till stora företagsevent eller kryssningsfartyg. Joe har flera gånger varit magikonsult på stora TV-produktioner och på flera multi-million-dollars Las Vegas shower (bl.a. Cirque du Soleil).

Hans kreativa talang är stor och har hittills resulterat i talrika uppfinningar, varav två är patenterade. Du kan se fram emot att få se och lyssna till en man som är kompetent, innovativ och rolig och som samtidigt har osedvanligt många strängar att spela på.

Seminariet er proppfyllt med Joe’s värdefulla erfarenheter och kunskaper. Du får lära dig kort- och myntrutiner samt en rad hanteringar som i åratal endast ett fåtal invigda känt till. Seminariet innehåller även massor av material för sig som uppträder på scen.

Ingen sover under lektionen när Joe Monti håller seminarium, det är full fart, publiken involveras och det finns garanterat något att lära för alla!

Seminariet framförs på engelska.

Magic Center öppnar kl 1200 och har öppet tills alla har handlat färdigt.
Pris: Seminariet kostar 200 kr (inkl enkel lunch och fika)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.