Magiska höstnyheter på Magic Bar i Stockholm

Hokus Pokus!

Ja, det är så många nyhe­ter att det känns rim­ligt att börja brevet med en trollformel. Men jag ska för­söka vara kort­fat­tad och inte ta upp din tid i onödan. Först vill jag nämna ett par nya lan­se­ringar som skett.

Vi har infört ett helt nytt show­for­mat som går att se varje Tors­dag. For­ma­tet är att du som gäst får följa med in i Spe­gel­rum­met (vårt innersta rum) och där får du till­sam­mans med ett tiotal andra gäster se en helt fan­tas­tisk liten show. Vi kallar detta för ”œClose-up Deluxe”, och tills vidare bjuder vi på denna show. Fritt inträde.

Nu tors­da­gen i denna vecka blir det ännu mer spe­ci­ellt, då några av skå­de­spe­larna från impro­vi­sa­tions­grup­pen ”œImpro­vi­sa­tion & Co” kommer och ger ett smak­prov på sin kom­mande före­ställ­ning ”œMagi”. Läs mer om föreställningen.

Vi har även smyglan­se­rat hös­tens nya meny.

Och som van­ligt har vi bokat in en massa roliga artis­ter under hösten. Missa inte att se den finske Jac­ques Tati-liknande magi­kern Robert Jäger­horn som kommer på Fre-Lör denna vecka och showar ihop med vår svenske mira­kel­gosse Axel Adlercreutz.

Till sist, under Decem­ber erbju­der vi en spe­ci­ell Jul­buffé (vi kallar det alltså inte för ”œJul­bord”, så slip­per vi ha med lut­fis­ken) med till­hö­rande julshow, och infor­ma­tion om det finns bakom en röd knapp på hemsidan.

Jag hoppas att någon av dessa nyhe­ter faller dig i smaken! Boka gärna bord tidigt i så fall, för vissa av dagarna börjar redan bli fulla. Eller bara kom som du är och för­sköna baren med din närvaro.

Magiska häls­ningar, Arne på Magic Bar

P.S. Tipsa gärna släkt, vänner och kol­le­gor om dessa nyhe­ter, t.ex. via Face­book, Twit­ter eller van­liga trumsignaler.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.