Medlemsträff 15 januari 2012 i Jämtlands Magiska Förening

Många medlemmar passade på att besöka denna träff då JMF hade besök av den kände magikern ”Trixy” Niklas Segelbranth som mestadels trollar för barn. Niklas genomförde denna gång en trolleriakt som mer vänder sig till en blandad publik på ca 30 min vilket blev mycket uppskattat. Niklas som en gång i tiden var med och startade föreningen är nu återigen medlem i föreningen.

Trixy

Ytterligare en ny medlem valdes in och det var Sara Svensson 15 år som trollat några år och nu flyttat från Småland till Jämtland. Denna gång så bjöd Svea Persson på fikabröd och tårta och då även Fred Seldahl som vanligt hade med en tårta så blev det ett rejält tårtkalas. Joakim Hemmingsson hyllades också då han denna dag fyllde 16 år

Joakim Hemmingsson berättade att han kommer att trolla tillsammans med Riku Koponen på Tingshuset den 29:e februari. Riku är en känd mentalist som vann tävlingen Kanal 5 anordnade mellan 10 st mentalister. Affischer på gång för detta arrangemang. Med anledning av att Riku kommer till Östersund så kommer nästa möte att anordnas på torsdag den 1:a mars då Riku ännu är kvar i Jämtland.

Stadsmästerskapet i Västerås 11 februari var uppe till diskussion och en trolleriakt för tävlingen fanns framtaget men p.g.a. olika omständigheter så kommer det inte att tävlas med denna akt i år. Det blev heller inte klart vilka som kan tänkas åka till Västerås.

Nästa träff torsdag den 1:a mars 2012 kl 17:00 på IOGT/NTO Brunflo. Årsmöte i samband med träffen.

Hämtat från föreningens hemsida http://www.jamtmagi.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.