Order of Merlin

Så har man då tilldelats “Order of Merlin – Excelsior Award“. En utmärkelse som man får när man har varit medlem i The International Brotherhood of Magicians – världens största trolleriförening – under 60 år. Det är väl den sista utmärkelsen jag får från IBM, för de har ingen till den som varit medlem 70, 80, 90 eller 100 år…

De tidigare Merlinutmärkelserna – Merlin Inductee 25 års medlemskap, Shield Award 35 års medlemskap och Excalibur Award 50 års medlemskap – har jag givetvis redan fått.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

3 reaktioner till “Order of Merlin”

  1. Tack för gratulationerna! Att vara medlem i 60 år är inte så jobbigt ”“ bara att betala medlemsavgiften”¦ Fast jag har kanske gjort lite nytta i IBM? Var dess Territorial Vice President for Sweden 1969-1972 och International Vice President 1973-1996. Då ordnade jag en del träffar för de svenska medlemmarna, som under mina aktiva år var cirka 70. Jag hade också en spalt ”Magic in Scandinavia” i tidningen The Linking Ring några år. År 2000 var det bara ett 30-tal svenska medlemmar kvar och hur många det är i dag vet jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.