GRATTIS – “Performing Fellowship” till Finn Jon

Tom Stone skriver:

Ikväll var jag på Academy of Magical Arts Awards Show. Snyggt arrangerat och organiserat av Max Maven, på den vackra Saban Theatre i Hollywood.

Till min glädje fann jag att priset “Performing Fellowship” gick till Finn Jon.

Det var tänkt att han skulle ta emot priset personligen, men pga sjukdom var han tvungen att ställa in resan i sista sekund. Istället tackade han för priset via video, och framförde samtidigt en mycket underhållande produktion av c:a 16 tennisbollar.

Foto från Den Lille Magikeren

Det var för övrigt en hektisk vecka för min egen del. Tre shower per kväll i Parlour of Prestidigitation, med bara en kvart mellan showerna för att rigga om. De som känner till hur man preparerar slutladdningarna i min “Benson Burner” borde inte vara överraskade över att jag redan tredje dagen hade blåsor på fingrarna.

Siegfried Fischbacher (från Siegfried & Roy) kom fram och presenterade sig för mig efter en av föreställningarna, och gav mig komplimanger för mina verk. “Jag blir så glad och entusiastisk när jag ser något som vilseleder mig så grundligt, att jag känner att jag vill börja uppträda själv igen”, förklarade han. Siegfried berättade även om glada minnen om när han jobbat med Lill-Babs och andra svenskar. En mycket trevlig och charmerande man!
Uppenbarligen gjorde jag bra ifrån mig, för det var en mängd trollkarlar som återkom och såg min föreställning 3-4 gånger under veckan – vilket brukar betyda att de har svårt att klura ut hur effekterna är konstruerade.

Tom Stone

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “GRATTIS – “Performing Fellowship” till Finn Jon”

  1. Ett varmt GRATTIS till Finn John – en stor trollkonstnär och en sympatisk människa som aldrig försöker lysa men som gör det av sig själv för den han är. Hoppas att Du kryar på Dig snart!

    Ulf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.