Sommaravslutning hos Göteborgs Magiska Klubb

Tänk att det redan har blivit juni. Det betyder sista träffen för terminen hos GMK. Måndagen den 4:e juni var dagen då vi träffades för att andas trolleri tillsammans. Vi möttes redan utanför av magi i form av en installation signerad Gaston och Magikergränd. Det var en kvastparkering där någon hade felparkerat en flygandematta som naturligtvis hade bötfällts. Detta var en försmak av vad man troligen kommer att mötas av om man besöker Magikergränd i sommar.

 

På programmet denna dag hade vi introllning av nya medlemmar samt mini-workshops. Undertecknad hälsade alla välkomna och efter en presentationsrunda och medlemsdiskussioner var det så dags att se lite introllningar. Alexander Siemers och Marco Andersson bjöd på mycket underhållning och trolleri. Vi fick många glada skratt och naturligtvis hälsade vi dem välkomna i klubben efteråt.

Marco, Alexander, Ason Bson Cson

Paus med fika är sannerligen en av våra träffars höjdpunkter. Torbjörn, vår klubbmästare, hade dagen till ära fixat något alldeles extra. Tårta! Ansvarig för den goda sommartårtan var Noel Heaths mamma som tyckte att vi behövde lite tårta. Mycket stort tack till henne och Torbjörn som ordnar så vi får oss lite till livs på våra träffar.

Efter fika, mingel och mys var det dags för Isidor att inleda akt 2 av vår träff. Och det gjorde han med en superfin myntrutin som han jobbar på just nu. Mycket bra Isidor.

Isidor

Mini workshops vad är det? En program idé som alla verkar uppskatta i GMK. Ason Bson Cson visade upp en reprutin som han senare grundligt lärde ut till alla som ville. Det ställdes upp bord och folk minglade runt för att visa varandra olika tricks och knep. Gaston visade lite olika kortrutiner och mynteffekter. Ja, det var en kväll med full aktivitet mellan borden. Sannerligen om inte detta är det trevligaste sättet att umgås på i en magisk förening.Vi önskade varandra en trevlig sommar och på återseende till hösten och av leendena på allas läppar vid hemgång, denna sena junikväll, kan man tro att vi haft en magisk afton.

Martin, Ason Bson Cson, Rosvall ”“ ordförande i Göteborgs Magiska Klubb

Foto Torbjörn Linblad & Martin Rosvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.