Terminstart för GMK

När sommaren andas sina sista andetag och hösten sakta men säkert kopplar greppet om oss, då firar vi detta med ett första klubbmöte i Göteborgs Magiska Klubb.

Måndagen den 3:e september hade vi bjudit in Jimmy Carlsson till vår klubb att hålla sitt hyllade seminarium om hur man sätter upp en show.

Det var drygt fyrtio trollkarlar som tagit sig till Buratinoteatern och först inledde ordförande Martin ”“ Ason Bson Cson – Rosvall med lite information. Bl a pratades det om den, till helgen, stundande Stockholmsresan och lite annan allmän föreningsinformation.

 

Nu var det dags att presentera Jimmy Carlsson och hans seminarium som vi alla var mycket nyfikna på. Jimmy hade förberett ett gediget föredrag om hans erfarenheter kring sin föreställning ”En magisk afton”. Det var ett generöst seminarium där han delade med sig av allt. Vad som gått bra, vad som inte gick som det var tänkt, hur han tänkte innan, hur han tänkte efter. Ja, sannerligen fick vi en inblick i hela arbetet med föreställningen och hur man själv kan tänka när man bestämt sig för att själv sätta upp en föreställning.

Det bubblades en hel del i pausen och det var redan här mycket att smälta. Tur att vi serverades goda mackor, kaffe och läsk. Torbjörn Lindblad vår klubbmästare hade lyckats igen.

Hela Jimmys seminarium var uppbyggt på dialog så det gavs mycket utrymme till frågor och kommentarer som han besvarade och bemötte på ett proffsigt vis. Vi tackar Jimmy Carlsson för en mycket inspirerande kväll i magins tecken.

Martin ”“ Ason Bson Cson ”“ Rosvall, ordförande i Göteborgs Magiska Klubb

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Terminstart för GMK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.