Zillah & Totte nominerad till Kristallen

I kategorin ”Årets Barn- och Ungdomsprogram” är APTV en av fem nominerade, och vinnaren avslöjas i den direktsända galan på Kanal 5 den 4 september kl 20:00. Håll tummarna för Zillah och Totte!

Buktalerskan Zillah och hennes apa Totte är vid det här laget en välkänd duo och en av Sveriges allra mest anlitade artister. Materialets höga kvalitet tillsammans med Zillahs fingertoppskänsla och stora skicklighet som buktalerska, sångerska och komedienn gör Zillah & Totte till en akt i absolut toppklass.

Zillah Andrén var bara 18 år när hon vann Talang 2007 i TV4. Över en natt förändrades livet och Zillah & Totte har sedan dess släppt två bäst-säljande musikalbum, uppträtt i närmare tusen föreställningr på små och stora scener runt om i landet, och synts på TV-program som Bingolotto, Sommarkrysset, Faddergalan, Lilla Aktuellt, Singing Bee Celeb mm. 2008 tog de hem titeln Grand Champion of the World i världens största Talang-tävling i Hollywood och samma år började den egna talkshowen ”œAP-TV med Zillah & Totte” sändas på TV4. Zillah köpte Totte i en leksaksaffär i London som 12 åring och har sedan dess stadigt utvecklat hans kaxiga karaktär till den världsberömda apa han själv anser sig vara idag.

Under 2011 bjuder Zillah & Totte på en ny och fartfylld föreställning där sketcher, musik och trolleri är återkommande inslag men vad som helst kan hända. Showen är uppbyggd av olika delar som kan kombineras så att den passar de flesta sammanhang

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Zillah & Totte nominerad till Kristallen”

  1. Jag håller verkligen tummarna för att Zillah & Totte ska vinna priset! =)

    Jag hade ju förmånen att få vara huvudgäst i det näst sista programmet, det var apskoj! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.