Cirkus Brazil Jack med illusionisten Kim Kenneth

CirkusBrazilJackLogotypeClown

Traditionsenligt har Cirkus Brazil Jack säsongspremiär torsdagen 21 mars kl 19:00 på cirkusplatsen vid Jägersro Center i Malmö.

Cirkusen bjuder som tidigare säsonger på en klassisk och familjevänlig föreställning som uppskattas av barn och vuxna i alla åldrar. I år med bl a den danske illusionisten Kim Kenneth och hans partner Jessica Caveagna på programmet. Nu i slutet av mars firar dessutom Kim Kenneth sitt 25-årsjubileum som illusionist. 

Ett smakprov på Kim Kenneths magiska akt:

En kommentar till “Cirkus Brazil Jack med illusionisten Kim Kenneth”

  1. Tack för video och info om KIM KENNETH – THE DANE IN THE FAST LANE ….
    Härligt att se en illusions-show med fart och friska fläktar, samt flotta chorus girls – that’s entertainment !!! Även om man kan tänka sig “hur det går till” – men det gör man ju icke …/som salig MILLS sade/ – så är illusionen skapad för ögonblicket och icke för det eviga livet, vilket vi blivit lovade, i varje fall om vi uppför oss ordentligt , och då är målet uppnått – ett ögonblick av vistelse i något underbart – det finns det icke så mycket av ….
    Kim Kenneth’s show minner om SOPHIE EDELSTEIN, dotter till direktör GILBERT EDELSTEIN CIRQUE PINDER. Hon har vänt på tallriken och presenterar en förrykande illusions-show med back up av fem manliga acrobatic dancers – flott och originellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.