En ny trolleribok värd att äga

“Vill du förbluffa, förvåna och förundra dina vänner? Få dem att tro att du kan läsa deras tankar och få föremål att försvinna? Då är Illusionologi rätt bok för dig!

illusionologi-templar-19017095-frntl

Nyligen hittades de häpnadsväckande anteckningarna efter den sedan 1915 försvunne illusionisten Albert D. Schafer. Han avslöjar här några av världens främsta magikers och illusionisters välbevarade hemligheter. Över 25 trolleritrick förklaras med enkla steg-för-steg-instruktioner. Du lär dig snabbt att behärska klassiska trick som Det magiska myntet, Mysteriet med de nio korten och Bägarspelet.”

Så här skriver förlaget B. Wahlströms om den nya boken “Illusionologi”. Ta inte det där med Albert D. Schafer så allvarligt! Det är istället sex medlemmar ur The Magic Circle som står för “avslöjningarna”. Inga nyheter precis men kanske några vinklingar. De historiska fakta har hämtats ur flera kända magihistoriska böcker.

Men vilken bok det har blivit! Den är på bara 30 sidor – men vilka sidor! Layouten är otrolig! Den ena spännande texten efter den andra och titt och tätt hittar du små fickor med preparerade kort, andra kort med magisk kompass på, prickar som rör dig, perfekta paddlar och t.o.m ett pop-up-hus med Pepper´s Ghost i! Det tar timmar innan man gått igenom allt.

illusionology-inside2new

Ett siduppslag

När du ser boken i bokhandeln så frestas du ögonblickligen att köpa den genom omslagets tredimensionella bild. Köp den – du kommer inte att ångra dig! Pris cirka 170:-

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “En ny trolleribok värd att äga”

  1. Har just fått med mig Illusionology från London. Boken är urtjusig – och dessutom så billig, så det finns ingen orsak att inte köpa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.