Lite om Brynolf & Ljung

Affisch_400x225

Den 23 juli medverkade de i SVT:s Allsång på Skansen där de bland annat trollade fram Robin Stjernberg. Programmet sågs av hela 1,5 miljoner tittare.

Sedan i våras jobbar de som magiska konsulter åt “SPÖK!”, där de uppfinner illusioner som ska användas i föreställningen. De är just i färd med att få all rekvisita och scenografi levererad till Cirkus och därefter blir det hårdträning med Måns, Lena, Sussie, Liza och Marit. Det finns riktigt bra förutsättningar för att den här produktionen kommer att bli fantastisk!

Inför 10 000 människor programledde de Prides avslutningsgala 2013. I regi av Hans Marklund och med artister som Magnus Uggla, Jonas Gardell och smått obeskrivliga Conchita Wurst blev galan en succé.

Med start sista helgen i november och därefter alla helger fram till jul spelar de föreställningen “En kväll med Brynolf & Ljung” som krogshow på Hotel Tylösand. De har laddat upp med enorma mängder silvertejp och publiken kommer dessutom få se Peter bada med fara för sitt eget liv.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.