Magi-Galleri 25 april i Halmstad

Den 25 april kl 2100 var det premiär för “Magi Galleri” på Giovannis Pizzeria i Halmstad.
Lokalen var väl inte helt perfekt för en magiföreställning, men artisterna gjorde det bästa av situationen och det var helt fullsatt av nära och kära och magiintresserade i publiken.
Inititivtagaren Christer Jönsson (Trollkarlen Christabuu) var kvällens konferencier och hade valt att ge unga debutanter chansen att visa upp sig och träna inför publik. Det var ett mycket bra initiativ och uppskattades av såväl taggade artister som välvillig publik.

2013-04-25

 Fr v: Christer Jönsson, Antonio Ikovic, Felix Fallkvist, Filip March Rapp, Jonis Macinis.
Foto Lisa Ljungberg

Först ut var Felix Fallkvist, JSM-mästare i kortmagi 2013, som framförde en tekniskt skicklig och väl inövad Ring & Rope Routine. 13-årige Jonis Macinis, som nog var yngst av kvällens artister, hade rest från hemstaden Varberg och visade bl a Matrix och trevlig publikkontakt. Antonio Ikovic framvisade väl inövade korttricks och humor. Filip March Rapp (brorson till Lars Rapp) uppträdde för första gången inför publik och var så nervös att han nästan svimmade, men verkade ha riktigt kul ändå! Felix Fallkvist återkom med sin fina vinnarakt i kortmagi för juniorer från SM som kronan på verket. Christer Jönsson (Svensk Mästare i barntrolleri 2013) gjorde korta rutiner mellan nummerna. Sammanfattningsvis en rolig kväll för publiken och en ovärderlig erfarenhet för ungdomarna!

Gay Ljungberg

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.