Märkliga saker på Magic Bar, Stockholm, den 29 januari

I morgon den 29 januari händer det märkliga saker hos Magic Bar!

ZAMORA

Den levande legenden, och en av grundarna till den moderna sideshowen, Zamora The Torture King från USA, bjuder på underhållning av världsklass. Efter 20 verksamma år, då han förbryllat otaliga forskare på Discovery Channel, History Channel, och Ripleys’ – Believe it or not, tagit ett Guinness världsrekord, och turnerat världen över, anses Zamora som världens mest kända fakir. I Norden är han främst känd från upprepande framträdanden på de stora festivalerna Metaltown, Roskilde och Peace and Love.
Känd som ”mannen utan smärta” (”the man who feels no pain”) i vad som blivit det mest sedda avsnittet av Stan Lees’ – Superhuman, kommer han bjuda på en otrolig, chockande, och underhållande föreställning som visar det yttersta av mänsklig mental kontroll.
Med sig har Zamora en av de knappt 20 kvinnliga svärdslukarna i världen, svenska Maryanne Magdalen. Just hemkommen till Norden efter år av turnerade i USA, Kanada och Europa kommer hon att framföra en av sideshowens farligaste och äldsta traditioner.
Dina vänner kommer inte tro dej när du berättar vad du sett, så ladda kameran och hitta en plats nära scenen!

Matgäster som bokar bord har garanterat sittplats.
BOKA BORD HOS HOVMÄSTARN 08 667 25 00- Eller slink in i baren.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.