Nordisk Magi-Kongress 2013 i Tönsberg, Norge

Anmälan för Magiske Timer 2013 (”Magiska Timmar 2013”) – Nordisk Magi Kongress & Festival har öppnad! 

Kolla våra nätsidor för att titta på nåt av det fantastiska du kan uppleva! Det kommer mera. För att anmäla sig till tävlingarna finns särskilt skema. Det finns ingen tävlingsavgift. 

Magiska Timmar 2013 är delad in en Festival- och en Kongressdel. Under helgen från (25.) 26 – till 28 april blir det traditionell kongress med alla de händelser vi är vana vid. Dessutom vill Kongressen bjuda på nya tävlingar i barntrolleri och Stand Up Comedy Magic. Kongressen tjuvstartar på torsdag, så ni skall komma då om ni inte vill gå miste om något ur Kongress-biten. 

The Underwater Bubble Show

“The Underwater Bubble Show” är öppningshowen vid “Magiske Timer 2013”.

Veckan innan Kongressen är det Magisk Festival med många öppna föreställningar och olika händelser runt om i Tönsberg stad. Festivalen börjar redan på lördag 20 april. Då är det nämligen “Superlördag” i staden, och det vill vi självfallet vara en del av! Detta blir ett gyllene tillfälle att få presentera stora shower och magiska stunts, och på samma gång sprida god reklam för Festivalens många olika kommande händelser. 

Festivalprogrammet kommer att bli stort och spännande. Om du har möjlighet att ta ledig en eller flera dagar från jobb eller skola, vill du kunna få många goda magiska upplevelser utöver själva Kongress-helgen. Det förmånliga hotell-erbjudandet finns hela veckan. 

Programmet på våra nätsidor är inte klara. Nya artister och händelser kommer till kontinuerligt. Ju snabbare du anmälar dig desto bättre vill programmet bli. 

Anmäl dig redan i dag!  http://magisketimer.no/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.