Seminarium hos Gycklaren i Halmstad

Lördagen den 6 juli hade Gycklaren i Halmstad ett seminarium av Jan Wolfhagen. Vi infann oss i god tid och fick ett intressant samtal med Gay om cirkus och trolleri. Dessutom donerade han några saker till Magi-Arkivet. När klockan närmade sig 12.00 dök den ene efter den andre upp och bland det 30-talet var det flera för oss okända och många vilka vi inte sett på länge. Trevligt!

P1030645 P1030646

Två trogna besökare på seminarierna hos Gycklaren – Åke Hallberg och Bo Karlén. Clownen Henny och Conny Ray.

Birgitta hade dukat upp en stor buffé, av vilken vi lät oss väl smaka. Och så började då Jan Wolfhagen som visade sig vara en trollkarl av rang! Jag hänvisar till Lennart Greens referat därom https://magiarkivet.se/2013/kungligt-masterseminarium-i-halmstad/ Jan donerade vänligt sin bok ”Lyft dig och andra ”“ och få som du vill!” samt det eleganta och utförliga seminariehäftet på 32 sidor, rikt illustrerat med färgfoton, till Magi-Arkivet.

DSC_9901

 DSC_9898

Mellan första och andra avdelningen bjöds på kaffe och hembakat. Många hittade efter seminariets slut trick och rekvisita som de bara måste ha ”“ och utbudet hos Gycklaren är enormt!

DSC_9882

DSC_9883

DSC_9888

Vi som hade svårt att slita oss från den trivsamma miljön fick som en extra godbit en liten uppvisning av kortexperten Carl Stanley. Magi-Arkivet fick även hans egen kortlek.

DSC_9908

Klockan 18.00 träffades Gay Ljungberg, Åke Hallberg, Lennart Green, Jan Wolfhagen, Gertrud och jag på Äventyrslandet restaurang Wild West Steakhouse ”“ Halmstads bästa sägs det ”“ för att äta gott och prata innan vi skildes åt.

P1030647

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.