Tobbe Trollkarl nobbar Las Vegas

Tobbe tipsar om bäst och sämst i Vegas!

Efter att ha kommit hem från en intensiv Vegasvecka tänkte jag snabbt tipsa om det sämsta OCH bästa därborta just nu, ifall någon är på väg.

Bäst: överlägset Copperfield! Han är i högform just nu, vi ser honom varje år så man märker skillnad. Första TRETTIO MINUTERNA är HELT nytt material, oerhört imponerande! Han gjorde en ashrahvanish av en person ca 30 cm från oss i publiken (signerad Losander som satt på bordet brevid och drack nerJohan Ståhl, Jonas Ljung och Hans Lindström senare på natten) och det gick inte att se något what so ever. Svinbra. Han fick stående ovationer mitt i showen, har aldrig vart med om det i Vegas förut.

Sämst: Centerfold of Magic. Strippbrudar som skulle göra illusionsshow. Ja, ni hör ju själva… en “must-see” bara för att skratta, trodde vi. Synd bara att några dagar innan premiär har dom inte cashat till Bill Smith så har tar tillbaka illusionerna. Så, kvar är en illusionsshow utan illusioner. Vad gör dom då?! Well, andra numret efter ett taffligt intro är…. Målarboken!! På riktigt. Vi gick efter 15 min och kvällen var förstörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.